Vakantie Bijbel Feest 2017 Vakantie Bijbel Feest 2017

VakantieBijbelFeest 2017 – thema ‘(T)OP SURVIVAL’

Vrijwilligers vanuit diverse kerken in Meteren, Geldermalsen en Tricht organiseren weer een VakantieBijbelFeest (VBF) voor alle kinderen van de basisschool. Het VBF vindt plaats op D.V. donderdag 19 en vrijdag 20 oktober a.s. in De Pluk in Geldermalsen. Op vrijdagavond is een speciale ontmoeting voor tieners vanaf 12 jaar (brugklas). Reserveer de data alvast in je agenda! Misschien ken je een kind uit je omgeving dat niet naar de kerk gaat? Wie weet kun je hem of haar ook alvast uitnodigen?

Inhoud - Rondom het thema ‘(T)op Survival’ ontdekken de kinderen dat Jezus hun gids is op de tocht door hun leven. Hij geeft richting, leert je hoe je moet leven, redt van de zonde en geeft zicht op een nieuwe toekomst. Op het programma staat een vertelling, poppenkast en toneelstukje. We zingen en maken muziek met elkaar. Ook doen we spelletjes, knutselen we mooie dingen en krijg je tussendoor iets lekkers. Voor de groepen 7 en 8 is er een speciaal programma.

Praktische informatie - Het VBF wordt gehouden op donderdag 19 oktober van 10.00 – 12.15 uur en van 13.00 – 16.00 uur. Op vrijdag 20 oktober duurt het ochtendprogramma van 10.00 – 12.15 uur. Het ‘verrassende’ middagprogramma loopt van 13.00 – 15.00 uur. Vanaf 9.30 uur kunnen de kinderen gebracht worden. Op beide dagen kunnen de kinderen overblijven. Op donderdag graag zelf een lunchpakket meenemen. Op vrijdag wordt voor een lunch gezorgd. Vriendelijk verzoek aan iedereen om zoveel mogelijk met de fiets te komen, zodat een verkeerschaos wordt voorkomen.

Slotdienst - Zondag, 22 oktober is er vanaf 14:30 uur een slotdienst in de Centrum Kerk in Geldermalsen. Hierin worden de liedjes van het VBF nogmaals gezongen. Ds. Krol uit Geldermalsen en ds. Hogenhout uit Meteren zullen deze dienst gezamenlijk leiden.

Aanmelden en kosten – Voor een goede organisatie is van te voren aanmelden van belang. De kosten zijn 1 euro per kind per dagdeel. De twee dagen kosten totaal 4 euro per kind. Digitaal aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 13 oktober a.s. via www.vbfgeldermalsen.nl

Vrijwilligers nodig - Het organiseren van het VBF is een flinke klus waarbij vrijwilligers onmisbaar zijn. We zoeken nog mensen (jong en oud) die tijdens de dagen mee willen helpen. Voor iedereen is wel een taak te vinden die bij hem of haar past. Geef je daarom op bij een van de onderstaande personen of rechtstreeks bij Wim Blom, via 0345-571641 of per e-mail

Gebedspunten – Het VBF kan niet zonder gebed. Wilt u bidden:

• Wilt u bidden dat het Vakantie Bijbel Feest tot zegen is voor onze kinderen en voor ons dorp. Dat door dit werk kinderen het Evangelie mogen horen en dat hierdoor hun leven blijvend veranderd zal worden. Dat ook hun ouders de boodschap mee mogen krijgen en dit een zegen in de gezinnen mag brengen. Bidt dat juist die kinderen zullen komen die nog weinig of niets van het Evangelie gehoord hebben.
  • Wilt u bidden voor de organisatie. Tientallen vrijwilligers zijn al maanden bezig om het Vakantie Bijbel Feest voor te bereiden zodat het evenement straks als een geoliede machine verloopt. Bidt dat er voldoende vrijwilligers zullen zijn voor alle taken.
  • Wilt u bidden voor eenheid onder christenen en verbondenheid tussen de organiserende kerken. Dat het Vakantie Bijbel Feest er mee aan mag bijdragen dat de kerken in Geldermalsen positief bekend staan, dat we de liefde van Christus uitdragen.

Bestuur Stichting VakantieBijbelFeest Geldermalsen
Wim Blom, Helma Bron, Mariëlle van Doorn, Petra den Drijver, Anne van Rossum