Singsation Singsation

Singsation is een gezellig en sociaal koor, waar we met veel enthousiasme samen zingen, maar ook serieus en hard werken om dat zo goed mogelijk te doen. We zingen muziek met een boodschap uit een heel breed repertoire, van gospel tot Opwekking en Taizé.

We zijn ontstaan in 2014 uit het koor van de musical Ruth, opgevoerd in de PKN kerk in Geldermalen. Toen de musical - na maanden samen repeteren - ineens was afgelopen, leek een aantal enthousiaste deelnemers het leuk om samen te blijven zingen.

Inmiddels repeteren we iedere week en zijn er vele bijzondere optredens geweest, in kerkdiensten, bij bruiloften en concerten. Ook de normale repetitieavonden zijn inspirerend, gezellig en vol met muzikaliteit.

Singsation heeft een eigen website.

Meedoen met The Young Messiah? Meedoen met The Young Messiah?